Nicolás de Cusa (perspectivas filosóficas en sus Sermones) - (:unkn) unknown (Universidad de Buenos Aires. Facultad de Filosofía y Letras. Instituto de Filosofía Alejandro Korn. Sección de Filosofía Medieval., 2023)
A propósito de la edición crítica de: NICOLAI DE CUSA, OPERA OMNIA iussu et auctoritate ACADEMIAE LITTERARUM HEIDELBERGENSIS ad codicum fidem edita. To. XVII, Sermones II (1443-1452) Fasc. 3 Sejm. XLIV-LVI a Rudolf Haubst (†) et Hermann Schnarr editi. T. XIX. Sermones IV (1445-1463) Fasc. 1 Sermones CCIV-CCXVI a Klaus Reinhart et Walter Andres Euler editi. Hamburgi in aedibus F. Meiner MCMXCVI.

Regarding the critical edition of: NICOLAI DE CUSA, OPERA OMNIA iussu et auctoritate ACADEMIAE LITTERARUM HEIDELBERGENSIS ad codicum fidem edita. To. XVII, Sermons II (1443-1452) Fasc. 3 Sejm. XLIV-LVI to Rudolf Haubst (†) et Hermann Schnarr editi. T. XIX. Sermons IV (1445-1463) Fasc. 1 Sermons CCIV-CCXVI to Klaus Reinhart et Walter Andres Euler editi. Hamburgi in aedibus F. Meiner MCMXCVI.
Nicholas of Cuse (Philosophical Perspectives On His Sermons)
Fil: Machetta, Jorge Mario. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Filosofía y Letras. Centro de Estudios de Filosofía Medieval; Argentina.
Keywords: NICOLÁS DE CUSA; SERMONES; NEOPLATONISMO; NICHOLAS OF CUSA; SERMONS; NEOPLATONISM